Givers

Leeftijd:
14 tot 17 jaar

We gaan een stapje verder. Gidsen en Verkenners, Givers, bieden we alle kansen om te bewijzen wat ze in hun mars hebben. Er is ruimte om te experimenteren en mee te beslissen. Grootse projecten kleuren hun scoutsdag, maar gewoon gezellig samen zijn hoort er ook bij.

DE GIVERLEIDING

Van onder naar boven: Julien, Matthias, Mathisse, Eva, Hélène, Louise, Boris en Nils

Ontbreekt op de foto: Simon

Matthias David (doorzettende torenvalk)
Julien  Braeckevelt (scherpzinnige gaai)
Simon Demuynck (jolige wasbeer)
Boris Carpentier (standvastige gibbon)
Hélène Callewaert (charmante katta)
Nils Dekyvere (goedaardige golden-retriever)
Eva Dhondt (wilskrachtige saterhoen)
Louise Vanhoucke (vreugdevolle vink)

Matthisse Leys (guitige sneeuwstormvogel)

Heb je vragen rond de givers of wil je de takleiding bereiken? Matthias en Julien staan klaar om al je vragen te beantwoorden!

givers@scoutstielt.be
Matthias David 0479 73 70 07
Julien Braeckevelt 0474 98 91 18
Rekeningnummer Giverkas: BE74 7310 1975 2407

KALENDER

Hier kan je alle info over alle takken terug vinden. Het recentste nieuws en de recentste brief vind je hieronder!
Een overzicht van de activiteiten vind je op de kalender. U mag zich hiertoe in géén geval beperken, de brief bevat nog steeds alle nodige gedetailleerde info!

Nieuws

In bijlage vinden julllie de giverbrief met daarin de kalender van december t.e.m. februari. Ook de kampinfo vinden jullie hier terug.

Beste ouders en givers

Hier vinden jullie alle info omtrent onze weekend terug.

Weekendbrief

Beste ouders,

Hier vinden jullie de brief met de algemene info over het scoutsjaar alsook de kalender van september t.e.m. november.